Αποφράξεις Γκύζη – 210 68 52 718 – Αποχετεύσεις Γκύζη

Αποφράξεις Γκύζη 210 68 52 718

Εάν έχετε μια αποχέτευση που σας προκαλεί προβλήματα, μην ανησυχείτε, η έμπειρη ομάδα της Αποφράξεις Γκύζη θα αντιμετωπίσει τα πάντα γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Το πλήρως καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας με την εμπειρία που διαθέτει, αντιμετωπίζει μια πληθώρα προβλημάτων αποχέτευσης άμεσα και αποτελεσματικά. Μεταξύ άλλων παρέχουμε, απόφραξη φρεατίων, απόφραξη λεκάνης, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη νεροχύτη, επιθεώρηση με κάμερα, άντληση υδάτων, απόφραξη σιφονιών, απόφραξη υδρορροών, καθαρισμός αποχετεύσεων, μηνιαία συντήρηση, τόσο στον οικιακό, όσο και στον δημόσιο και εμπορικό τομέα.

Αποφράξεις Γκύζη

Οι αποχετεύσεις βουλώνουν από την καθημερινή γενική χρήση, πράγματα που πετάει κάποιος μέσα, ρίζες δέντρων, κατασκευαστικά λάθη, καθιζήσεις, σπασίματα, ραγίσματα και πολλοί άλλοι λόγοι.

Οι τεχνικές και τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε μας βγάζουν κάθε μέρα ασπροπρόσωπους. Ριζοκοπτικά, μηχανήματα υδροβολής με υψηλή πίεση νερού, εισάγονται απευθείας στον αγωγό διαλύουν, ξεβουλώνουν και καθαρίζουν τα τοιχώματα κάθε αποχέτευσης. Φεύγοντας από τον χώρο σας όλα είναι καθαρά και λειτουργούν καλύτερα και από καινούρια.

Source: Αποφράξεις Γκύζη

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s