Αποφράξεις Κυψέλη – 210 68 52 718 – Αποχετεύσεις Κυψέλη

Αποφράξεις Κυψέλη 210 68 52 718

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε τον ιστότοπο της Αποφράξεις Κυψέλη. Οι τεχνικοί μας παρέχουν κάθε εργασία που σχετίζεται με την αποχέτευση, όπως απόφραξη φρεατίων, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη λεκάνης, απόφραξη σιφονιών, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη νεροχύτη, άντληση υδάτων, καθαρισμός αποχέτευσης, μηνιαία συντήρηση, επιθεώρηση με κάμερα, κ.α. Οι τιμές μας είναι λογικές και προσιτές, σύμφωνα με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας.

Οι τεχνικοί μας έχουν εμπειρία πολλών ετών και έχουν τις ικανότητες να διαχειριστούν οποιαδήποτε κατάσταση, δύσκολη ή εύκολη. Βέβαια τα υπερσύγχρονα μηχανήματά μας είναι αυτά που ολοκληρώνουν τις άριστες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Αποφράξεις Κυψέλη

Επιθεώρηση με κάμερα Κυψέλη

Η χρησιμοποίηση της κάμερας είναι πολύ χρήσιμη για τον προσδιορισμό των αιτιών που βουλώνει η αποχέτευσή σας. Θα μπορούσε να είναι ένας σωλήνας που έχει καταρρεύσει, μια ρωγμή ή οι ρίζες από δέντρα. Πως ακριβώς θα ξέρετε τι συμβαίνει και επικρατεί στο εσωτερικό της αποχέτευσης; Πόσος καιρός θα περάσει μέχρι η αποχέτευση να βουλώσει και πάλι;

Πιο παλιά, όπου η επιθεώρηση με κάμερα δεν υπήρχε ως εργασία, οι τεχνικοί και οι υδραυλικοί αναγκάζονταν να σκάψουν παντού για να εντοπίσουν που είναι το πρόβλημα. Αυτό σήμαινε σπατάλη χρημάτων, χρόνου αλλά και δημιουργία μεγάλης αναστάτωσης. Τα τελευταία όμως χρόνια χρησιμοποιείται ευρέως και μας έχει γλιτώσει από πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Το συνεργείο που θα έρθει στον χώρο σας, θα βάλει στο εσωτερικό της αποχέτευσης την εύκαμπτη κάμερα και θα μας δείξει στην οθόνη οτιδήποτε και αν συμβαίνει εσωτερικά.

Source: Αποφράξεις Κυψέλη

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s